Thuiskapper Logo staand-03

Uw Persoonlijke Kapper in Emmen

Bij Personal Care draait alles om persoonlijke aandacht en kwaliteit. Marga Peters, een professionele kapper met 43 jaar ervaring, biedt huiselijke kappersbehandelingen in haar eigen salon of bij u thuis. Wij streven ernaar om elke klant, van jong tot oud, een unieke en tevredenstellende kapperservaring te bieden.

Onze Missie

Onze missie is om een persoonlijke kapper in Emmen te zijn die elke klant een 1 op 1 kappersbehandeling biedt. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen. Bij Personal Care bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant die onze volledige aandacht verdient.

Ervaren en Professionele Kapper

Met 43 jaar ervaring in het kappersvak weet Marga Peters als geen ander hoe ze haar klanten tevreden kan stellen. Als professionele kapper in Emmen biedt ze een breed scala aan diensten, van knippen en verven tot meer gespecialiseerde behandelingen zoals permanenten en bruidskapsels. Haar uitgebreide ervaring zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op een resultaat van hoge kwaliteit.

Persoonlijke Kappersbehandeling aan Huis

Bij Personal Care begrijpen we dat het niet altijd gemakkelijk is om naar een kapsalon te komen. Daarom bieden wij als kapper aan huis in Emmen persoonlijke kappersbehandelingen bij u thuis aan. Dit maakt ons de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een mobiele kapper voor thuis in Emmen. Wij zorgen ervoor dat u in uw vertrouwde omgeving kunt genieten van een professionele kappersbehandeling.

Huiselijke Kapsalon in Emmen

Onze huiselijke kapsalon in Emmen is ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te bieden. Hier kunt u ontspannen en genieten van een rustgevende behandeling. Wij zijn trots op onze rustige kapsalon in Emmen, waar persoonlijke aandacht en een vriendelijke benadering centraal staan. Onze salon is de perfecte plek voor een persoonlijke verwenbehandeling.

Voor Jong en Oud

Of u nu jong of oud bent, wij bieden een persoonlijke kappersbehandeling aan huis in Emmen die aan uw specifieke wensen voldoet. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en passen onze diensten hierop aan. Van dames knippen aan huis in Emmen tot heren knippen aan huis in Emmen, wij zorgen voor een resultaat waar u tevreden mee bent.

Sociale Kapper met Persoonlijke Aandacht

Bij Personal Care geloven we in de kracht van sociale interactie. Marga Peters staat altijd open voor een goed gesprek en luistert graag naar haar klanten. Als sociale kapper in Emmen bieden wij meer dan alleen een knipbeurt; wij bieden een moment van ontspanning en persoonlijke aandacht. Onze klanten waarderen deze benadering en komen graag bij ons terug.