Thuiskapper Logo staand-03
Kapper emmen man

Kapper in Emmen - Onze Diensten

Bij Personal Care bieden we een uitgebreid scala aan kappersdiensten in Emmen. Ontdek hieronder hoe we u kunnen helpen met elke specifieke behoefte.

Dames Knippen

Dames knippen in Emmen bij Personal Care betekent meer dan alleen een trim. We bieden stijlvolle en nauwkeurige knipbeurten die passen bij uw persoonlijke stijl. Of u nu een nieuwe look wilt uitproberen of uw huidige stijl wilt behouden, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent.

Salon € 16,50
Aan huis
€ 17,50 v.a.

Heren Knippen

Voor heren knippen in Emmen bieden we bij Personal Care zorgvuldige en professionele knipbeurten aan. We begrijpen dat elk haartype anders is en streven ernaar om de perfecte snit te leveren die bij uw levensstijl past.

Salon € 16,50
Aan huis
€ 17,50 v.a.

Heren Opscheren

Voor heren opscheren bieden we bij Personal Care zorgvuldige en professionele behandelingen aan. We begrijpen dat elk haartype anders is en streven ernaar om het perfecte resultaat te leveren dat bij uw stijl past.

Salon € 16,50
Aan huis
€ 17,50 v.a.

Verven

Verven is bij Personal Care een kunst. Of u nu een subtiele verandering wilt of een gedurfde nieuwe kleur, wij gebruiken hoogwaardige producten om uw haar gezond en levendig te houden.

Salon € 32,00
Aan huis
€ 32,00 v.a.

Highlights

Highlights bij Personal Care voegen dimensie en levendigheid toe aan uw haar. Wij bieden natuurlijke en subtiele highlights die uw natuurlijke schoonheid accentueren.

Salon € 32,00
Aan huis
€ 32,00 v.a.

Permanent

Een permanent in Emmen bij Personal Care biedt langdurige krullen of golven. Wij zorgen ervoor dat uw haar er gezond en glanzend uitziet na elke behandeling.

Salon € 50,00
Aan huis
€ 50,00

Watergolf

Een klassieke watergolf bij Personal Care geeft uw haar een verzorgde en elegante uitstraling. Perfect voor speciale gelegenheden of gewoon als een tijdloze stijl.

Salon € 18,50
Aan huis
€ 18,50 v.a.

Föhnen

Föhnen bij Personal Care resulteert in volumineus en stijlvol haar. Laat ons uw haar föhnen voor een look die de hele dag meegaat.

Salon € 18,50
Aan huis
€ 18,50 v.a.

Opsteken Haar

Een opsteken van het haar in Emmen bij Personal Care biedt elegante en verfijnde kapsels voor elke gelegenheid. Laat ons uw haar opsteken voor een speciale avond uit of een formele gebeurtenis.

Salon € 17,50
Aan huis
€ 17,50 v.a.

Bruidskapsel

Uw bruidskapsel in Emmen is bij Personal Care in goede handen. We creëren prachtige en op maat gemaakte kapsels die perfect passen bij uw trouwdag. Laat ons uw speciale dag nog specialer maken.

Prijs in overleg

Vlechten

Vlechten bij Personal Care zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. We bieden verschillende vlechtstijlen die passen bij uw persoonlijke stijl en haartype.

Salon € 16,00 v.a.
Aan huis
€ 16,00 v.a

Wassen van Haar

Voor het wassen van haar kunt u bij Personal Care rekenen op een verfrissende en ontspannende ervaring. Onze kapster gebruikt hoogwaardige producten om uw haar schoon en gezond te houden, als perfecte start van uw behandeling.

Salon € 2,50
Aan huis
€ 2,50